• Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της SEIKO PRECISION στην Ελλάδα.
 • Δευτ. - Παρασκ.: 9.00 πμ έως 17.00 μμ .
elen
 • Τηλεφωνήστε μας
  210 - 5229365

 • Στείλτε μας Email
  info@seiko-savidis.gr

Καλώς Ήλθατε στην ιστοσελίδα της Seiko - Α.Σαββίδης!

Η εταιρεία Seiko Α.Σαββίδης ιδρύθηκε το 1984 έχοντας ως κύριο αντικείμενο τη διάθεση και υποστήριξη ωρολογίων παρουσίας προσωπικού.

Τα πρώτα χρόνια ξεκίνησε με το service και τη μεταπώληση αυτών ενώ στη συνέχεια, έχοντας δημιουργήσει πολύ καλό όνομα στην ελληνική αγορά, προχωρά σε συνεργασία με τον Ιαπωνικό οίκο Seiko Precision, με αποτέλεσμα την αποκλειστική αντιπροσώπευση των ωρολογίων προσωπικού Seiko στην Ελλάδα.

Φυσικά, δε σταμάτησε να επενδύει σε συνεργασίες με σημαντικούς οίκους του εξωτερικού, όπως είναι η bodet, nippo, promag, surething κ.α.

Η Αποστολή μας

Η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, που επιτυγχάνουμε με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, την άριστη σχέση ποιότητας – τιμής και την γρήγορη παράδοση. Αναπτύσσουμε πάντα μια μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες μας, βασισμένη στην εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία..

Το Όραμά μας

Τα ισχυρά θεμέλια που έχουμε αποκτήσει πλέον μέσω της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν οι πελάτες μας τόσα χρόνια, μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία παρέχοντας την ολική εξυπηρέτησή τους στους τομείς μας, αξιοποιώντας την εξειδίκευση και το συνδυασμό των γνώσεων και της εμπειρίας από το εύρος των δραστηριοτήτων μας.
 

Οι Αξίες μας

Φροντίζουμε τις ανάγκες των πελατών μας από τη στιγμή που επικοινωνούν μαζί μας έως και αρκετά μετά την ολοκλήρωση του έργου. Χτίζουμε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις, παρέχουμε εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις, και προβλέπουμε και κατανοούμε τις ανάγκες των πελατών μας, ακούγοντας προσεκτικά τι λένε και τι ζητούν.
 

Τεχνική Υποστήριξη

Οι ειδικοί μας είναι διαθέσιμοι να διαχειριστούν τα αιτήματα σας.
 

Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές και προσφορές σε όλα τα προϊόντα μας.

Η Seiko - A. Savidis εδώ και 30 χρόνια αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα επώνυμες εταιρίες του εξωτερικού, προσφέροντας ολοκληρωμένες εφαρμογές στον χώρο της ώρας και παρουσίας προσωπικού.


 •  
  Ψηλορειτου 24 Αχαρνές
  Αττικής.
 •  
  Επικοινωνία

  210 5229365

 •  
  Στείλτε μας Email

  info@seiko-savidis.gr

Χάρτης πρόσβασης